FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Kablo Bağı Paketleme İşi

Evde Kablo Bağı Paketleme İşi

Evde Kablo Bağı Paketleme İşi

Evde yapılıp para kazandıran bir diğer işimiz kablo bağlarını paketleme. Evde çalışmanın güzel taraflarından biri çalışma saatlerini sizin belirlemeniz yani istediğiniz zaman işe başlayıp, istediğiniz zaman paydos vermenizdir. Kısacası evde yapılan işlerin patronu da işçisi de sizsiniz. Karışan edenin olmaması ayrı bir güzelliği bu işlerin. Bu yazımızda evde kablo paketleme işine değinmeye çalışacağız.

Evde Kablo Bağı Paketleme İşi Nasıl Yapılır?

İş için anlaştığınız firmanın size temin ettiği malzemeleri kullanacaksınız. Firma size torbalar içerisinde kablo bağları, paketlemek için poşetler vs. verecektir. İşlemin nasıl yapıldığını size uygulamalı olarak gösterecekler sizde artık size gösterilen şekilde kablo bağlarını firmanın istediği sayılarda paketleyeceksiniz. Zor olmayan bir iştir tek başınıza rahatlıkla yapabilirsiniz. İster ailenizle isterseniz arkadaşlarınızla bir ekip kurarak daha hızlı işleri bitirebilirsiniz.

Evde Kablo Bağı Paketleme İşine Başlamak İçin Para Vermem Gerekir mi?

Hayır, herhangi bir ücret vermenize gerek yok. Anlaştığınız kablo firması size tüm gereken araç gereç ve ürünleri verecektir.

Evde Kablo Bağı Paketleme İşinden Ne Kadar Para Kazanabilirim?

Bitirdiğiniz her paketleme işlemi için ortalama olarak 1 TL kazanırsınız. Günde 30 tane paketleme işi yapsanız ki birkaç saatinizi ayırmanız halinde rahatlıkla 30 paket yaparsınız bu da aylık en az 900 Lira kazanmanız anlamına gelir.

Evde Kablo Bağı Paketleme İşi Veren Firmalar

İlk olarak bu işi yapmanız için atmanız gereken ilk adım oturduğunuz şehirde kablo imalatı yapan firma ve kuruluşları tespit etmeniz gerekir. Firmaları tespit etmeniz için internetten kısa bir araştırma yapmanız yeterli olacaktır.

İş bulma ihtimalinizi arttırmak için aşağıda bulunan yorum kısmından iletişim bilgilerinizi not bırakırsanız evde kablo bağı paketleme işi için eleman arayan firma yetkilileri size ulaşma şansınızı arttırmış olabilirsiniz. Yazdığınız yorumda kötü niyetli kişilerin sizi rahatsız etmemesi için lütfen telefon numaranız olmasın. Yaptığınız yorum herkese açık olacağı için özel bilgilerinizi paylaşmamanızı tavsiye ediyoruz. Bulunduğunuz il, isim, e-posta bilgilerinizi yazmanız yeterli olacaktır. Kablo firmaları iş için sizi uygun bulmaları halinde kısa zaman içerisinde sizinle iletişime geçecektir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi