Categories: Genel

Evde Ihlamur Paketleyerek Ek Gelir İmkanı

IHLAMUR PAKETLEME İŞİ İLE PARA KAZANMA

Bildiğiniz üzere evlerde yapılabilecek işlerin sayısı her geçen gün hızla artıyor ve bu çeşitliliğe bir yenisi daha ıhlamur olarak eklendi. Ihlamur gibi paketlenmesi kolay ürünlerin artmasıyla beraber evlerde yapılabilecek iş modelleri daha çok arttı, vatandaşlar tarafından yoğun talep görmekte olan bu sektöre giren herkes çok güzel kazançlar sağlıyor. Sağlığa oldukça faydalı olan ve özellikle kış aylarında çok tüketilen ıhlamurun, üretimi de kullanımı da çok yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlar bu ürünleri fabrika çıkışlı paketlenmiş şekilde tercih etmedikleri için genellikle aktarlardan satın alıyorlar. Katkı maddesi ve çeşitli koruyucuların olmadığı ıhlamuru satın almak isteyen kişilerin bu tarz yerlerden alışveriş yapması oldukça mantıklı ve doğal.

Kış aylarında hastalıkların artmasıyla beraber tüketim konusunda çok hızlı artışlar gösteren ıhlamur, insanlara şifa kaynağı oluyor. Kış aylarıyla doğru orantıda olan bu iş, siz ve sizin gibi evlerinde gelir elde etmek isteyenlere güzel bir kazanç kapısı oluyor.

Anlaşacağınız firmalar size kargo veya özel servisleriyle çuvallar gönderirler. Yapmanız gereken iş sadece sizden istenilen ölçü ve gramlarda ıhlamurları paketlemek olacaktır. Bu ölçü ve gramlar anlaşacağınız firmaya göre değişkenlik gösterir. Genellikle 50 veya 100 gram arasında paketleme talebinde bulunan firmalar, haftadan haftaya olan ödemeleri teslimattan sonra yaparlar. Size firma tarafından sadece ıhlamur, paketler, zımba verilir ki zaten başka bir şeye ihtiyacınız yok. Bahsettiğimiz gibi tek yapmanız gereken hızlı ve pratik şekilde ürünleri hazırlayıp, yaptığınız anlaşmaya göre belirtilen tarihe kadar paketlemeleri hazırlamalısınız.

Ne kadar kazanırım?

Size ıhlamur paketleme işini verecek olan firmalar genelde paket başına 5-10 kuruş arasında para öder. Firmalar size ödeyecekleri paranın kat ve kat fazlasını kazandıklarından dolayı ödemelerde herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Kazanacağınız para sizin hızınıza ve istikrarınıza bağlı olmak üzere değişkenlik gösteriyor. İster günlük, ister haftalık alacağınız işlerde yapacağınız 1000 paketlemeye karşılık alacağınız para miktarı 100 TL’dir. Her şeyi daha hızlı bir şekilde veya ufak bir ekip ile beraber yaparsanız daha yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. Büyük şehirlerde yaşayan kişilerin bu iş sayesinde aylık 1500-2500 TL arasında paralar kazandığı bilinmekte.

Kadinnews

Recent Posts

TOKSİK BİR İLİŞKİYİ ANLAMANIN 5 YOLU

Toksik bir ilişki içinde misiniz? Belki de şimdiye kadar sadece rüyalarınızı süsleyen kişiyi bulduğunuzu zannediyorsunuz;…

3 sene ago

SONBAHARIN FAVORİ 10 TIRNAK TRENDİ

Sonbaharı doyasıya hissedeceğimiz Ekim ayına giriş yaptık. Soğuk havalar etkisini yavaş yavaş göstermeye başladı. Hal…

3 sene ago

KONFORLU VE ŞIK KUCAKLAMA: PANÇOLAR

Her sonbahar-kış moda sezonu, podyumlarda öne çıkan dış giyim trendleri ortaya çıkıyor ve dünya çapında…

3 sene ago

MODA DÜNYASININ YENİ GÖZDESİ: DAMA DESENİ

Değişen ve gelişen modayla birlikte dolabımıza ve hayatımıza çok fazla yeni ve farklı kıyafet giriyor.…

3 sene ago