FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Çorap İşi Yaparak Para Kazanmak

Evde Çorap İşi Yaparak Para Kazanmak

Evde Çorap İşi Yaparak Para Kazanmak

4 mevsim içerisinde de aktif olarak kullanılan çoraplar özellikle kış aylarında havaların soğuması ile daha çok kullanılıyor. Bulunduğumuz kış aylarında yoğun bir şekilde çorap alımları oluyor. Çorap satışlarının artması sonucunda çorap üreticisi firmalar taleplere yetişmek için üretimi hızlandırmaya çalışıyorlar. Bazı firmalar üretimi hızlandırmaya çözüm olarak çorap etiketleme işini veya paketleme işini kendileri yapmayıp evde çalışmak isteyen vatandaşlara vermeyi uygun görüyorlar. Sizde çorap etiketleme işini evinizde yaparak etiketleme yaptığınız çorap başı para kazanabilirsiniz.

Evde Çorap İşi Veren Firmalar

Evde çorap paketleme işi veya farklı olarak paketleme işini veren firmalara internetten çorap firmalarını araştırarak iletişim bilgilerinden ulaşıp bilgi alabilirsiniz. Fakat tüm çorap firmalarının bu işi evlere vermediğini bilmeniz gerekir. Bazı firmalar çorap üretiminin tüm aşamalarını kendileri uygularken bazıları evlere verebiliyor. Sizler bu firmalara ulaşmak için deneme yanılma yoluyla tek tek ulaşmaya ve bilgi almaya çalışarak öğrenmeniz gerekir. Bulunduğunuz çevrede çorap üretimi yapan firma ve kuruluşlar varsa iş bulma açısından daha avantajlı olduğunuzu söyleyebiliriz çünkü firmalar şehir dışına göndererek kargo masrafında bulunmayı genelde istemezler.

Herhangi bir firmaya ulaşmada sıkıntı çekiyorsanız sayfamızın aşağısında bulunan yorum gönder kısmından iletişim bilgilerinizi not bırakarak çorap firmalarının size ulaşmasını sağlayabilirsiniz (dönüş olup olmayacağı belirsizdir).

Evde Çorap İşi Nasıl Yapılır?

Evde çorap paketleme veya farklı olarak çorap etiketleme işini aldıysanız merak etmeyin her ikisi de oldukça basit işlerdir. Firma eğer çorap paketleme işini size verdiyse verilen çorapları çeşitlerine göre ayırıp paketlere koyacaksınız hepsi bu. Eğer çorap etiketleme işini aldıysanız firmanın size verdiği çorap, etiket ve etiket makinesini kullanarak tıpkı zımbalar gibi çiftler halinde birbirine bağlayacaksınız bu da çok kolay bir iştir. Firma size uygulamalı olarak gösterecektir veya size verdiği kataloglarda nasıl çorap etiketleme yapıldığı tanıtılacaktır.

Evde Çorap İşinden Ne Kadar Kazanabilirim?

Evde çorap etiketleme işi ücretlendirmesi genellikle parça başı olarak yapılmaktadır. Çorap paketleme işi ise hazırladığınız paket başına yapılır genelde. Günde birkaç saat ayırarak aylık çorap işinden ortalama olarak 2.500 TL kazanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. zülal dedi ki:

    evde çorap paketleme yapmk istyrm

  2. zehra önel dedi ki:

    Merhaba çorap paketleme işi istiyorum.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi