FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Bileklik Yaparak Para Kazanın

Evde Bileklik Yaparak Para Kazanın

Evde Bileklik Yaparak Para Kazanın

Evde yapabileceğiniz bir başka ek iş olan bileklik yapmak hakkında bilgiler içeren yazımıza hoş geldiniz. Günümüzde geçim derdi zor ve insanlar mecburen evde yapacak ek işler arıyorlar. Bizde sizlere evde yapabileceğiniz ek işleri sürekli araştırıyoruz ki durumu olmayan insanlara küçükte olsa bir faydamız dokunsun. Evet evde bileklik yaparak para kazanabilirsiniz peki bu iş nasıl yapılır nasıl bulunur? İşte bu yazımızda bunları sizler için araştırıp derledik. Umarız bu yazı sayesinde evinizde yapabileceğiniz bir ek işiniz olur.

Evde Bileklik Yapma İşi Veren Firmalar

Bu işi veren firma yoktur. Siz tasarlayacağınız özel bileklikleri kendiniz satmaya çalışacaksınız. Birkaç yöntem vermek gerekirse; internette sosyal medyaları kullanarak yaptığınız bilekliklerin tanıtımını yapabilirsiniz. Online internet mağazalarında dükkân kiralayabilir ve bilekliklerinizi satabilirsiniz. Biz internetten satış yöntemini pek tavsiye etmiyoruz çünkü bileklikler ucuza satılan ürünler olduğu için kargo masrafı sizi zarara sokacaktır. Toplu alım yapacak müşteri çıkması durumunda tabi işler değişir. Bir diğer yöntem yaptığınız bileklikleri bu ürünleri satan dükkanlara birkaç örnek göstererek onlara uygun fiyattan satabileceğinizi söyleyebilirsiniz veya Pazar yerlerinde bir tezgahtarın küçük bir bölümünü sizin bileklikleriniz için ayırmasını rica edebilirsiniz.

Bir diğer yöntem olarak sayfamızın aşağısında bulunan yorum gönder kısmından bulunduğunuz ili bileklik yaptığınızı belirtirseniz müşterilerin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Evde Bileklik Yapmak İçin Para Vermem Gerekir mi?

Evet ufak miktarlarda da olsa bir miktar para harcamanız gerekecektir. Ama endişelenmeyin çok az masrafınız olacak çünkü bileklik malzemeleri basit ve ucuz malzemelerdir.

Evde Bileklik Yaparak İşinden Ne Kadar Para Kazanabilirim?

Kazanacağınız ücret ne kadar yetenekli olduğunuza ve kaç tane müşteri bulduğunuza göre değişir. Eğer bu işe eliniz yatkınsa ve iyi sayıda müşteri bulmanız halinde ortalama 1.000 TL’yi aşkın miktarlarda para kazanabilirsiniz.

Evde Bileklik Yaparak İşi Nasıl Yapılır?

Bu işi nasıl yapacağınız tamamen sizin hayal gücünüze kalmış. Örneğin; bir miktar hafif kalın ip alıp, harflerin yazdığı küçük süslü taşlar alıp, süslü boncuklar ve figürler alıp bunları kullanarak isim yazılı özel bir bileklik yapabilirsiniz. Ya da sadece boncukların dizili olduğu basit bir bileklik tasarlayabilirsiniz tamamen sizin hayal gücünüze kalan basit bir iştir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi