FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Engelliler İçin Evde Ek İş İmkanları

Engelliler İçin Evde Ek İş İmkanları

Engelliler İçin Evde Ek İş İmkanları

Engelliler için evde iş imkanı

Ülkemizde engelli insanlar ne yazık ki gerektiği ilgi ve alakayı görmüyorlar. Ya göz ardı edip görmezden geliyoruz ya da yaşam şartlarının iyileştirilmesi için çok az adım atıyoruz. Unutmayalım ki bu dünyada yaşan her canlı birer engelli adayıdır. Bugün sağlıklı olabiliriz ama yarın başımıza neyin geleceğini asla bilemeyiz. Engelli insanlar ile empati yapmayı bilmeli, kendimizi onların yerine koyup onların bakış açılarından hayata bakmayı öğrenmeli, neler hissettiklerini ne gibi zorluklar yaşadıklarını düşünmeyi denemeliyiz.

Görmezden geldiğimiz engelli bireyleri artık yavaş yavaş görmeye başlıyoruz devlet ve millet olarak. Geçte olsa güzel haber diyebiliriz. Artık kamu kurumlarında engelli kontenjanları ayrılıyor ve engellilerin kamuda çalışmaları teşvik ediliyor. Yine özel şirketlere devlet engelli bireylerin çalıştırılması için teşvikler veriyor. Fakat bazı engelli bireyler ne yazık ki evden çıkabilecek kadar şanslı olamıyorlar. Bu engelli kardeşlerimiz için bizler site yönetimi olarak düşünüp taşındık evde ne gibi işler yapabilirler diye kafa yorduk. Engelli bireyler için özel olarak hazırladığımız engelliler için evde ek iş imkanları haberimizi okuyunca umarız iş bulmanıza yardımcı olur veya ne gibi işler yapıp para kazanabileceğiniz hakkında fikir sahibi olursunuz.

Bir örnek vermek gerekirse Trabzon şehrimizde, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası bir Telekom firması ile İşkur aracılığı ile iş birliği imzalayarak engelli bireylerin evde çağrı merkezi hizmetlerinde çalışmalarına olanak hazırladı. Mutlaka bulunduğunuz il veya ilçenin İşkur müdürlüğüne giderek engelli bireyler için ne gibi iş imkanları olduğu hakkında bilgi alın.

Kişisel olarak hiçbir kurumdan destek almadan yapabileceğiniz iş imkanları da mevcut. Teknoloji çağında yaşıyoruz artık ve herkesin bir şekilde internet ile ilişkisi var. Hemen her evde ve işyerinde internet bağlantısı artık var diyebiliriz. Milyonlarca internet siteleri var sanal alemde ve bu sitelere içerik girilmesi için ücret karşılığında makale veya haber editörlüğü yapabilirsiniz. Makale yazarlığı işini bulmak için webmaster forumlarına üye olun ve makale yazarlığı bölümlerine göz atın. İlgi duyduğunuz alanlara yönelik yazılar hazırlayıp satarak para kazanabilirsiniz. Bu işi yaparak evinizden çıkmadan asgari ücretten para kazanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi