FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Dökülmüş Saçların Yenilenmesi – Ekimi

Dökülmüş Saçların Yenilenmesi – Ekimi

Günümüzde erkeklerin en çok şikâyet ettiği konulardan biri de saç dökülmesidir. İnsanlar bunun için korkuyorlar, ama endişelenmeye gerek yok. Nedeni ne olursa olsun, dökülmüş saçları aktif saç ekmek metotlarından biri ile kolaylıkla geri yükleme. Ama çok konuda olduğu gibi saç ekmek hakkında da bazı bilgilere ihtiyaç var. Sizin doğru sandığınız, ama yanlış olan düşünceler hakkında bazı tavsiyelerimiz olacaktır.

Kış ve yaz mevsiminin ortasında yapılan saç ekiminden sonra hastanın 2 – 5 gün arasında çok soğuktan ve sıcaktan bere ve şapka gibi benzeri aksesuarlarla kendini koruması yeterlidir.

Saç ekimi yaptıran denize giremez

Sadece 2 hafta olmaz! Saç ekimi yapıldıktan 2 hafta sonra ister denize veya ister havuza hiçbir endişe duymadan gönül rahatlığıyla girebilirsiniz. Ayrıca, saç aktarılan bölge bir şapka ile yakıcı güneş ışınlarından 1 hafta kadar korumanız yeterlidir.

Saç ekimi ince telli saçlılara yapılmaz

Bu da tamamen yanlış bir bilgidir. İnce telli saça sahip hastalara da, elbette, saç ekimi yapılıyor. Saç telleri kalın hastalara yapılan restorasyona oranla daha fazla aşı-ekme (transplantat) harcanarak yapılır. Sonuç olarak ömür boyu kullanacağınız gür ve sağlam saçlara sahip olacaksınız. Muayene sırasında zaten doktorunuz sizi bu konuda detaylı ve en doğru şekilde bilgi verecektir.

Dökülmüş Saçların Yenilenmesi - Ekimi

Dökülmüş Saçların Yenilenmesi – Ekimi

Beyaz saçlara saç ekimi /restorasyon yapılmaz

Saç köklerinin ayırt edilmesi daha çok çaba ve özel iş istiyor. Özellikle beyaz saçlarda özel optik mercek ile çalışmak gerekir. Beyaz saç üreten saç derinin tedavisi kendi içinde farklıdır. Tecrübesiz doktorların yaptığı beyaz saç restorasyonu tamamen fiyasko ile sonuçlanır, bu nedenle saç ekimi son derece profesyonel koşullarda, uzman doktorlar tarafından yapılmalıdır. Fakat en sonunda beyaz saçlar ekildiğinde sonuç yine de tamamen doğal görünecektir.

Saç ekimi bir kez yapılır

Bu, tamamen asılsızdır ve alanın büyüklüğü ve donör alanda olan saçların sıklığına bağlıdır. Saç restorasyonu /ekimi tekrar yapılabilir veya dökülmesi devam eden başka bölgelere de ihtiyaç oldukça ekim yapılabilir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi