FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Çocuk Sahibi Olamamayı Azaltan Faktörler!

Çocuk Sahibi Olamamayı Azaltan Faktörler!

Günümüzde bebek sahibi olabilmek

amacıyla Çocuk Sahibi Olamamayı Azaltan Faktörler! uğraşan çiftlerin nerdeyse yüzde 9 gibi büyük bir alanı kendi kendine maalesef çocuk sahibi olamıyor. Erkek ve ya kadınlardan ötürü meydana gelen sıhhat sorunları ve alışkanlıklarınız kendi kendine çocuk sahibi olmanıza engel oluyor.

Genellikle kadınların yumurtlamasını ve ya bebeği taşımasını engel olan davranışları çiftlerin bebek sahibi olmasına engel oluyor. Bunun önüne geçebilmek amacıyla gebe kalmadan evvelce bir hekime görünmelisiniz. Doğuştan gelen sıhhat sorunları yanı sıra alışkanlıklarınız ve ya davranışlarınız yüzünden hamile kalma şansınızı azaltabilirsiniz.

Hamile kalma olasılığını azaltan faktörler!

Çocuk Sahibi Olamamayı Azaltan Faktörler!

Çocuk Sahibi Olamamayı Azaltan Faktörler!

  • Çocuk Sahibi Olamamayı Azaltan Faktörler!
  • Vücut üstünde tespit edilen çok kilolarımız yaşamın her noktasında karşımıza çıktığı gibi gebe kalmanızda da büyük bir etkendir. Vücudunuzda bulunması gereken yağ miktarı daha çok olduğu vakit östrojen hormonu daha çok salgılanacağı amacıyla yumurtlamayı bozmaktadır.
  • Prolaktinoma, şeker hastalığı ve tiroid hastalığı kadınların yumurtlama döngüsünü bozduğu amacıyla gebe kalma şansınızı azaltıyor. Tiroid hastalığı tespit edilen şahıslar hekim tavsiyesi altında ideal bir şekilde beslendiği vakit gebe kalma şansını arttırabilir.
  • Antidepresan, ağrı kesici ve antibiyotik gibi ilaçların uzun süreli kullanımları geçici kısırlığa yol açacağı amacıyla aynı şekilde gebe kalma ihtimalini azaltabilirsiniz. Örneğin, gün amacıylade ufak bir ağrı ile karşınıza çıkan vakit ağrı kesici ilaçlara derhal sarılmayın.
  • Cinsel yolla bulaşan hastalıklar, kadınların tüplerin kapanmasına sebep oluyor. Bakteriyel bir nedenden ötürü cinsel bir hastalık geçirdiyseniz hekiminiz ile bu mevzu ile alakalı daha eskiden mevzuşmalısınız.
  • Genellikle çalışan kadınların mesai saatine başlamadan evvelce ve ya öğle aralarında sık tükettiği kafein sahibi olan gıdalar gebe kalma şansınızı azaltmaktadır. Bu sebeple gün amacıylade iki fincandan çok kahve kullanımı zararlıdır.
  • Hamilelikte ve ya evvel alkol ve sigara gibi zararlı maddeler kullanmamaya özen gösterin. Sigaranın gebeliği zorlaştığına dair bilgilendirici yazıları sık sık okumaya çalışın.
  • “Gebe kalamıyorum, gebe kalamıyorum” şeklinde sıksık gerilim durumunda olan kadınların döllenme ve yumurtlama ile alakalı sıhhat sorunları meydana çıkıyor. Bu sebeple daha gerilimsiz bir hayata ismim atın, bunun amacıyla egzersizler yapabilirsiniz.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi