FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Çin Astrolojisi’ne nazaran Köpek yılına hazır mısınız

Yeni yılın bizlere neler getireceğini hepimiz merak ediyoruz. Bu yıl 16 Şubat’ta Çin Astrolojisi’ne nazaran “Köpek” yılına giriyoruz. Pekala …

Çin Astrolojisi’ne nazaran Köpek yılına hazır mısınız

Yeni yılın bizlere neler getireceğini hepimiz merak ediyoruz. Bu yıl 16 Şubat’ta Çin Astrolojisi’ne nazaran “Köpek” yılına giriyoruz. Pekala binlerce yıllık mazisi bulunan Çin astrolojisine nazaran yeni yıl hayatımıza neler getirecek?

Türk Çin Kültür Derneği’nin Feng Shui ve Çin Astrolojisi Uzmanı Ceren Sakin, 2018 yılı ile ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.

Uyumlu ve keyifli bir yıl bizi bekliyor

2016 ve 2017 üzere zorlayıcı iki yıldan sonra bu sene birbirleriyle uyumlu olan iki elementin tesiri içine gireceğimiz için biraz nefes alacak üzere duruyoruz. Bu yılın elementleri ortasında yıkıcı değil yapan döngü olmasından ötürü insanların daha uyumlu ve keyifli bir yıl geçireceklerini söyleyebiliriz. Ayrıyeten toprak elementinin çok güçlü olduğu bir seneye girmek üzereyiz.

Köpek yılının bu yılki elementi “Yang Toprak”

Kişilik özelliği olarak Yang toprağın yaptırım gücü çok yüksektir. Bir dağa benzetilir ve aşılması güçtür. Sabittir, dünyevidir, sert mizaçlıdır ve kaslarımızı temsil ettiği için gücü de temsil eder. “Yang toprak köpek” bir de Çin Astrolojisinde öbür bir tasvire daha sahiptir ki; ben buna kısaca hacı yatmaz diyorum. Kişi ne kadar büyük bir darbe alırsa alsın sırtı yere gelmez çabucak tekrar ayağa kalkacak kadar güçlü ve azimli yapar.

Kazalara dikkat

Köpek burcunun tek derdi hami meleği olmayan burçlardan biridir! Toprak elementini de temsil ettiği için bu sene köpek burcu ile çatışması olan şahıslar dağa çıkmamalı, ekstrem sporlar yapmamalı ve olabildiğince sıhhatine dikkat etmelidir zira bu sene çıkan sıkıntılarda korunma özelliği olmayacağından ötürü yaralanmaların çok ağır olması olasıdır. Bunlardan korunmak için çatışması olan şahısların “tavşan” sembolünü üzerlerinde taşımalarını tavsiye ederim.

Bu sene doğal afetlerin topraktan gelmesi beklenir. Her sene geldiği bir taraf vardır, örneğin geçen sene yangın felaketleri ve bıçaklanmalar beklediğimiz üzere bu sene de toprağın felaketlerine maruz kalabiliriz.

Aşk gücü güneyden geliyor

Çiftler yahut romantik bir alaka arayışında olanlar, çocuk sahibi olmak isteyenler, bu sene aşk gücü güneyden geliyor. Konutunuzun bu tarafındaki kısımlara aksesuar olarak kırmızı renkte çift nesneler koymak ya da Mandarin ördekleri koymak burayı aktive edecektir. Tıpkı vakitte yılın gök elementi olan Yang Toprak (Yin Su) günlerinde doğanlar için müjde! Bu sene evlilik ihtimaliniz hayli güçlü. Çiftler için ise keyifli ve uyumlu bir sene olacağını söyleyebiliriz.

İktisat ve siyasette bizi neler bekliyor

Çin takvimi 60 yıllık döngüler yaptığı için 60 yıl evvel o yıl neler olmuş diye bakmakta yarar var. 1958 yılında ne yazık ki Türkiye’nin iktisadı çok âlâ durumda değildi ve doların 3 liralardan 9 liralara kadar çıktığına tanıklık edilmişti. Dış ticarette açık vardı ve borçlanmalar artmıştı. Dünya’da ise Vietnam savaşı sürmekteydi.

Münasebetiyle bu sene başlayan doların yükselişinin devam etme mümkünlüğünü göz önünde bulundurmakta yarar var zira ateş elementi ekonomiyi dayanaklar ve 2017’de düzgünce güçsüzleşen ateş elementi birkaç sene yanımıza uğramayacak. Bu sebeple iktisatta çekimserlik ve dehşetler baş gösterebilir.

Kimler para kazanacak

Element döngüsüne nazaran ağaç elementi toprak elementini yönetir buna ağaç elementinin parası diyebiliriz. Bu sebeple, ağaç elementine ilişkin bölümdekiler geçen yılın tersine para kazanacak üzere gözüküyorlar. Kimdir bunlar? Dokuma, yayın kuruluşları, medya, iç mimari, peyzaj ve yiyecek bölümüdür.

“Metal elementi”ne ilişkin kesimler ise Toprak tarafından çok destekleniyor lakin ne yazık ki bu dayanak iş ve performans manasında olup, sonuç için biraz beklemeleri gerekecek. Evet, çok ağır çalışacaklar ve desteklenecekler lakin paraya dönmesi için biraz vadeye muhtaçlık duyacaklar. Bu dallar; mühendislik, bilgisayar, otomotiv ve bankacılık.

“Ateş elementi”ne ilişkin kesimler için de birebirini söyleyebiliriz zira ateş elementi de toprak elementini dayanaklar. Hasebiyle toprakla olumlu bir etkileşimleri vardır. Çok çalışacaklarını ve faal olacaklarını söyleyebiliriz fakat birebir metal elementi üzere nakde çevirmeleri bir süreç alacaktır. Bu dallar, borsa, finans, kimya, cümbüş ve güç kesimleridir.

“Toprak elementi” için toprak rakip manasına geleceğinden toprak elementinin bölümündekiler çok rakip ortamına maruz kalacaklardır. Bu sebeple kar bölünecek diyebiliriz. İnşaat, madencilik, otelcilik, gayrimenkul üzere…

Başka bölümler bu sene ne yazık ki çok desteklenemiyor. Bu sene birtakım kayıplar ve zorlanmalar yaşayabilirler.

Bu sene rahmet, kapısı güneydoğu istikametine bakanlardan yana. Örneğin salonunuz üzere konutunuzun sık kullanılan kısımları güneydoğu istikametindeyse ve önü de açık ise rahmet sizinle olacak demektir.

Köpek yılınız kutlu olsun!

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi