FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Burcunuz mesken tercihinizi etkiliyor

Mesken alırken yalnızca pozisyon ve fiyat özelliklerinin bilinmesi o meskenin satışının gerçekleşmesi için yetmiyor. Ünlü Astroloji Uzmanı Hande …

Burcunuz mesken tercihinizi etkiliyor

Mesken alırken yalnızca pozisyon ve fiyat özelliklerinin bilinmesi o meskenin satışının gerçekleşmesi için yetmiyor. Ünlü Astroloji Uzmanı Hande Kazanova, bireylerin karakterindeki besbelli özellikleri oluşturan burçların bir şeye karar verme evresinde da tesirli olduğunu söyledi. Kesimin uzmanlarından Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü ise burçların özelliklerinin bilinmesinin şahıslara hitap edebilen konutlar sunmayı kolaylaştırdığını belirtiyor.

Burçlar tercihleri direkt etkileyebiliyor

Karakter ve davranışlar üzerinde büyük tesire sahip olan, arkadaşlık ilgileri ve iş ömrünü belirleyen burçlar, gayrimenkul alımında da kendini gösteriyor. Burçlar, özelliklerine nazaran konut alırken yapılan tercihlere direkt tesir edebiliyor ve kişinin kendi karakterine uygun olan meskeni bulmasında değerli rol oynuyor. Günümüzde şahısların yaşadığı meskenlerde de burçların özelliklerine nazaran satın alındığını görmek mümkün. Şahısların karakterindeki besbelli özellikleri oluşturan burçların hayattaki birçok seçimin ana temelini oluşturduğunu belirten Hande Kazanova, mesken seçimlerinin de bu tercihlerden biri olduğunu ve hangi meskenin satın alınacağına kişilik özelliklerine nazaran karar verildiğini söylüyor. Gamze Özlü de burçların konut alımındaki tesirinin düzgün bilinmesinin konut satışlarını hızlandırdığını belirtiyor.

Başak ve Terazi burçlarına konut beğendirmek güç

Burçların konut tercihleri üzerine tesiri hakkında açıklamalar yapan Kazanova, kimi burçlara detaycı ve mükemmeliyetçi özelliklerden ötürü mesken beğendirmenin kolay olmadığını belirterek “Başakların mükemmeliyetçilik duygusu çok gelişmiş olduğundan, her tıp detaya takılabilirler. Konutun farklılığı, değişikliği en çok Kova burçlarının güzeline gidecektir. Sıradanlığı sevmeyen burç Kova’dır. Değişik ve farklı seçenekler ise İkizler burcunun güzeline sarfiyat. Kararsızlığından ötürü Teraziler bir mesken seçiminde zorlanabilirler.” dedi.

Boğalar sıkı pazarlıkçı

Burçların farklı özellikleri hakkında bilgiler veren Kazanova, en tavırlı burçların Yengeç ve Oğlak olduğunu belirtirken Aslanların gösterişli ve ihtişamlı konutlara düşkün olduğunu söyledi. Kazanova, lükse ve konfora düşkün Boğaların ise mesken alırken yahut satarken pazarlık yapmayı ihmal etmediğini de kelamlarına ekledi. Gamze Özlü de Boğa burcunda olanların konut almada sıkı bir pazarlık içinde olduklarını ve vakit zaman Boğa burcuna konut satmakta zorlandıklarını lisana getirdi.

Burçları bilmek satışı kolaylaştırıyor

İstanbul’un farklı noktalarında yılda yaklaşık 3500 daire ve işyerinin satış ve kiralamasını yapan Gamze Özlü, konut satışında burçların sahip olduğu özelliklerin uygun bilinmesi gerektiğini söyledi. Burçların özelliklerini bilinmesinin şahıslara hitap edebilen meskenler sunmayı kolaylaştırdığını belirten Gamze Özlü şöyle konuştu: “Ev alırken yalnızca pozisyon ve fiyat özelliklerinin bilinmesi o konutun satışının gerçekleşmesi için yetmiyor. Konutun, bireylerin sahip olduğu burçların özelliklerine de seslenmesi gerekiyor. Konut almak isteyen kişi, kendi oturacağı bir konut arıyorsa onun burcunu öğrenmek, kendisine hitap edecek meskeni bulmamızı kolaylaştırıyor. Örneğin Aslan burcuysa iç ve dış görünümüyle etkileyici olan bir daire ya da Oğlak burcuysa teknolojinin hakim olduğu bir mesken onların dikkatini çekebiliyor. Lakin beğendirmekte zorlandığımız birtakım burçlar da yok değil. Mesela Başak, Terazi ve Balık burçlarına konut beğendirmek epey sıkıntı. Karar vermeleri ve beğenmeleri uzun sürüyor. Zira çok seçiciler, ayrıntılara değer veriyorlar ve hayal dünyaları daha farklı.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi