Categories: Kadın Hastalıkları

Burçlara nazaran meslek seçimi

Birçok kişi için, hayatlarına taraf vermek ve karar almak konusunda burçlara danışıyor. Karakter anlizleri ve aşk ahenkleri en çok bakılan bahislerin başında geliyor. Halbuki burçlar tıpkı vakitte ferdî özelliklerinizden yola çıkarak yapacağınız iş hakkında da bilgiler içeriyor. Çağımızda birçok kişi yaptığı işi bilerek ve isteyerek tercih etmiyor. Hayat kuralları ve yönlendirmelerin tesirli olduğu meslek seçimleri belirli bir vakit sonra mutsuzluğu da beraberinde getiriyor. Pekala sizin için uygun meslek hangisi? İŞte burçların söyledikleri…

Koç (21 Mart – 19 Nisan)

En düzgün Özellikleriniz

Yaratıcısınız ve mükemmel fikirlere sahipsiniz. En değerlisi aklınıza gelen fikirleri gerçekleştirmekten korkmuyorsunuz ve süper fikirlerinizi hayata geçiriyorsunuz.

En Yeterli İş İmkanları

Risk alacağınız, adrenalinli, yüksek konumlu işlerden ilham alabilirsiniz. Teşebbüsçü yahut ferdî antrenör olabilirsiniz. Şayet macera yaşamayı seviyorsanız otomobil yarışlarında bile başarılı olabilirsiniz.

Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs)

En uygun Özellikleriniz

Sakinsiniz ve hayatınızda çok fazla değişim yapmayı sevmiyorsunuz. Dikkat etmeniz gereken şey, çalışma hayatınızda ilerleme göstermeden saplanıp kalmadan nasıl durağan bir mesleğiniz olacağı.

En Uygun İş İmkanları

Lokantacılık, iç mimarlık yahut marangozluk sizin için uyumlu meslekler. Çalışacağınız işin size hem yenilik hem de istikrar sağlaması gerekiyor.

İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran)

En güzel Özellikleriniz

İnsanları bir ortaya getiren ve onları bağlayan özgün bir irtibat özelliğiniz var.

En Güzel İş İmkanları

Birçok bireyle irtibat kurabileceğiniz mesleklerde başarılı olabilirsiniz ve işbirliği yapabilirsiniz. Makyaj sanatkarı, stilist, tercüman ve gazetecilik sizin için uygun meslekler.

Yengeç ( 21 Haziran – 22 Temmuz)

En güzel Özellikleriniz

Sizin yaratıcı bir vizyonunuz var. Kulağa ne kadar çılgın ve gerçek dışı görünse bile bu özelliğinizden utanıp kaçmak yerine güvenmeniz gerekmektedir. Bu özelliğinizi gizliyor olsanız da olmasanızda, sizin fikirleriniz geçmiş deneyimlerinizden edindiğiniz temele dayanır.

En Yeterli İş İmkanları

Geçmiş ve geleceğin kesişiminden ilham alırsınız. Antikacılık, doğum destekçisi doulalık yahut müelliflik yengeç burçları için uyumlu mesleklerdir.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

En yeterli Özellikleriniz

Sizin için oyun ve iş nadiren ayrılır ve bunun berbat bir tarafı yoktur. Yaptığınız işe kendinizi tutkuyla verirsiniz ve oburlarının de işe, sizin yaklaşımınızda yaklaşmaları için cesaretlendirirsiniz.

En Yeterli İş İmkanları

Kendiniz olabileceğiniz meslekleri seçmek için kendinizi cesaretlendirmelisiniz. Okul öncesi öğretmeni, ilham veren alanlarda konuşmacı yahut halkla münasebetler, sizin sınırsız gücünüzü açığa çıkaran mesleklerdir.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

En âlâ Özellikleriniz

Sizin için her şey ayrıntılarda bâtın. Birden fazla kişinin görmediği küçük detayları siz bulup, geliştirerek, büyütüp güzelleştirebilirsiniz. Kendinize, mükemmeliyetçilik fikrine çok fazla takılmamanız konusunda yardımcı olmalısınız.

En Yeterli İş İmkanları

Kimyacı, parfüm yaratıcısı, kokteyl yaratıcısı, aşçılık, peyzaj düzenleyiciliği sizler için uygun meslek kısımları olabilir.

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim)

En güzel Özellikleriniz

İş hayatınızda ve iş etrafınızda istikrar kurmak için eşsiz bir güç kullanıyorsunuz. Vermiş olduğunuz gücün de kıymetini günden güne görüyorsunuz.

En Âlâ İş İmkanları

Sizin için ülkü iş alanı, daima çabaladığınız ve hem işi hem de şirketin pahasını geliştirip yükselteceğiniz bir yerdir. Grafik tasarımcılık, avukatlık, kültürel eleştirmenlik ve müze küratörlüğü tam size göre!

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)

En düzgün Özellikleriniz

Zorluklarla yüzleşmekten ve daha derinlere gitmekten korkmuyorsunuz. Sizin kararlarınızı denetim eden güçlü bir içgüdüsel hissiniz var. Sezgilerinize güveniyorsunuz ve tekraren sizi muvaffakiyete ulaştırdığını kanıtlayabilirsiniz.

En Uygun İş İmkanları

Sözün tam manasıyla zorluklarla yüzleşebileceğiniz, cerrah, psikolog, toplumsal vazifeli, dedektif ve arkeolog üzere meslekleri seçebilirsiniz.

Yay (22 Kasım – 21 Aralık)

En düzgün Özellikleriniz

Planlamaktan çok yapmayı seviyorsunuz. Yaylar macera yaşamayı seviyorlar.

En Âlâ İş İmkanları

Cins rehberliği, pilotluk, öğretmenlik üzere meslekler sizin için uygundur.

Oğlak Burcu (22 Aralık – 19 Ocak)

En yeterli Özellikleriniz
Liderlik yeteneğiniz baskın olduğu için kendi otoritenize ve tahammül düzeyinize güvenmelisiniz. Öbürleri için imkansız görünen hususları siz mümkün kılabilirsiniz.

En Güzel İş İmkanları

Liderlik yeteneklerinizi gösterebileceğiniz her iş sizin için uygundur.

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)

En düzgün Özellikleriniz

Siz kurallara uymayan, hayalperest ve alışılmadık fikirlerle ön plana çıkan birisiniz.

En Yeterli İş İmkanları

Ofis ortamı yerine sizin dışarıda çalışmanız gerekir. Astronotluk yahut teknolojik yenilikler yapacağınız bir meslek seçebilirsiniz. Dışarıda çalışmak isterseniz, skydiving eğitmeni yahut performans sanatkarı olabilrsiniz. Doğuştan gelen özelliklerinizin peşinden koşarak kendi meslek seçiminizi yapabilirsiniz.

Balık (19 Şubat – 20 Mart)

En düzgün Özellikleriniz

Dünyanızda yargılamaya yer yok ve bu sizin en âlâ özelliklerinizin başında geliyor. Etrafınızdaki insanlara kendileri üzere olmaları için imkan sağlıyor, onları her manada destekleyip cesaretlendirebiliyor ve sanatsal bir biçimde kendilerini tabir etmelerini sağlayabiliyorsunuz.

En Âlâ İş İmkanları

Hislerinizi açığa çıkaracak bir işte uzmanlaşabilirsiniz. Müzisyenlik, şairlik, fotoğrafçılık ve ruhsal eğitmen olabilirsiniz.

Kadinnews

Recent Posts

TOKSİK BİR İLİŞKİYİ ANLAMANIN 5 YOLU

Toksik bir ilişki içinde misiniz? Belki de şimdiye kadar sadece rüyalarınızı süsleyen kişiyi bulduğunuzu zannediyorsunuz;…

3 sene ago

SONBAHARIN FAVORİ 10 TIRNAK TRENDİ

Sonbaharı doyasıya hissedeceğimiz Ekim ayına giriş yaptık. Soğuk havalar etkisini yavaş yavaş göstermeye başladı. Hal…

3 sene ago

KONFORLU VE ŞIK KUCAKLAMA: PANÇOLAR

Her sonbahar-kış moda sezonu, podyumlarda öne çıkan dış giyim trendleri ortaya çıkıyor ve dünya çapında…

3 sene ago

MODA DÜNYASININ YENİ GÖZDESİ: DAMA DESENİ

Değişen ve gelişen modayla birlikte dolabımıza ve hayatımıza çok fazla yeni ve farklı kıyafet giriyor.…

3 sene ago