FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Bu Yengeç, Yengeç üzere ol

Bugün içimden hayatla dalga geçmek geldi. O yüzden de burçlarla uğraşmaya karar verdim. Öncelikle şunu belirteyim, katiyen bir argümanım yahut …

Bu Yengeç, Yengeç üzere ol

Bugün içimden hayatla dalga geçmek geldi. O yüzden de burçlarla uğraşmaya karar verdim. Öncelikle şunu belirteyim, katiyen bir argümanım yahut bilgim yok. Sizin üzere ne okuyorsam o kadarını biliyorum. Lakin işte bazen kendimizle dalga geçip hayatın renklerini keşfetmek gerek.

Şunun şurasında 2 gün sonra Yengeç burcunda olacağız bu sebeptendir ki Yengeçlerle başlıyorum. Yoksa tiye almak için onlara bir garezim yok…

İkaz :

Birazdan okuyacağımız cümleler mutlaka hayal eseridir ve siz ”Aa bu özellik de tam beni yansıtıyor” demediğiniz sürece gerçeklerle uzaktan yakından hiçbir ilgisi yoktur.

Genel özellikler

Hoş Türkçemizin nadide 29 harfini birleştirip okuduğum ve anladığım kadarıyla Yengeçler özetle şöyleymiş: Özel eşyalarının karıştırılmasından nefret eden ve buna büyük öfke duyan, sır olarak sakladığı şeylerin öğrenilmesini katiyen istemeyen kişiliklermiş.

Artık sorarım size, bundan keyif alan bir insan var mıdır?

Neyse çok da takılmadan geçiyorum. Benim etrafımda gözlemlediğim kadarıyla Yengeçler tontiş tatlış dünya şirini beşerler, zira bu duygusallık ve melankoli ile daha ötesine gidemezler üzere. Sabırsız olduklarını da söyleyebilirim ve bunu söylerken denek sayımın azamî 10 olduğunu da hatırlatırım.

Sevgi dolu Yengeçler

Hah evet işte, bu tam tanımlama. Bu ne sevgi ah, bu ne ızdırap cümlesinin karşılığı olabilirler. Zira çok sevdiği beşerler bir mühlet sonra şu karıştırılmasını asla istemedikleri özel eşyalarına dönüşüyor güya. Ya hu hiç mi yorulmaz hiç sıkılmazsın a Yengeç?

Dış görünüşe merak

Her ne kadar duygusal istikametleri baskın olsa da, iş dış hoşluğa gelince adeta bir sisteme dönüşürler güya. Rujum böyleyse rimelim de bu türlü derken vakit aynanın karşısında su üzere akıııp masraf. Hoş olmak elbette hoş lakin şayet bu uygulamaların sonunda kendini beğenmezse mutlaka dışarı çıkmayacak ve ani bir hareketle anlık depresyona girecetir.

Amaan tatlım, haydi bir cüret itiraf edin. Şunun şurasında biz bizeyiz; sır çıkmaz 🙂

Bencillik mi yok canım

Bir yandan da bencildir aslında. Hayır mı? Yok yok, bal üzere de bencildir. İkizlerin çabucak akabinde bir burç olduğundan mıdır nedir bir çift karakter de mümkün üzere bazısında.

Bir defa bir şeyi Yengeç’ten düzgün kimse bilemez herkes haddini bilsin canıım. Onun olduğu masalarda diğerine kelam düşmez o denli. Sonuçta Yengeç dünyaya gelirken üzerine yüklenmiş bilmişlik misyonunu tanımlamak zorunda…

Ana kuzusu ponçik Yengeç

Evet, birebir vakitte da tam bir ana kuzusudur. Annesinden bir oda uzağa gitsin, çok sürmez düşürüverir dudaklarını.

Bu ana kuzusu halleri işte bir yerden sonra onu ömürlük beyaz atlı prensini beklemeye iter.

Aşık Yengeç

Yengecin beklediği o beyaz atlı prens geldiğinde ya da bir Yengeç erkeği aşık olacağı bayanı bulduğunda artık ayakları yere basmaz. En az zürafaların uzandıkları yapraklara uzanacak kadar uzamışlardır.

Çok bekleyişten sonra bile gelgitlerle dolu bir münasebet de onları bekler. Zira özünde bir Yengeç’in her vakit başı karışıktır.

Yengeç nefret ederse

Yengeç’in güzeline gitmeyecek bir şey yaptınız ve onun nefretini kazandınız. İşte o vakit çabucak başınızı adeta bir deve kuşu üzere kuma gömüm ya da olay mahallinden olabildiğince süratli uzaklaşın.

Zira bu türlü bir durumda Yengeç’in gazabı etrafındaki her şeyi dağılan cam kesimlerinin tesirinde bırakabilir. Latife değil, bak valla diyorum. O an eline geçen bardak, vazo ne varsa kırıp kırıp rahatlayacaktır.

İşte bu yüzden size tavsiyem; şayet bir Yengeç’in gazap çemberine düşmüşseniz, mümkünse çemberin çapları mutfak sonları içinde kalmasın…

Latife bir yana, her şey azıcık gülüp eğlenme, gözümüzde canlanacak birkaç şeyle azıcık tebessüm etmek için. Yoksa hayat ne sıkıcı olur…

Haydi gelecek ay Aslan’la görüşürüz.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi