FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Bozulmayan kusursuz eyelinerın sırrı kontür makyajda

Tabiatın kış mevsiminin tesirlerini yavaş yavaş üzerinden attığı bu devirde tabiatla birlikte insan vücudu ve psikolojisi de değişmeye başlar …

Kadinnews

Tabiatın kış mevsiminin tesirlerini yavaş yavaş üzerinden attığı bu devirde tabiatla birlikte insan vücudu ve psikolojisi de değişmeye başlar. Bilhassa de mevsim geçişleri, fizyolojik olarak kişinin kimi sorunlarla müsabakasına sebep olur. Bu meselelerin başında gelen bahar nezlesi yalnızca sonu gelmeyen hapşırıklara ve sulanan gözlere sebep olmaz, bin bir uğraşla çekilen eyelinerın da bozulmasıyla sonuçlanır.

Vakit ve çevresel şartlar karşısında bozulmayan tek metot; eyeliner kontür

Her vakit bakımlı ve uygun görünmek, yeni jenerasyon kontür makyaj uygulamalarıyla pratik hale geliyor. Birbirinden çok az farklarla ayrılan gözler için ülkü formu bulup uygulamak üstelik bunu daima yapmak birden fazla bayan için bir gayrete dönüşüyor. Her vakit kusursuz manzarayı yakalamak neredeyse imkansız hale gelirken, çekilen eyelinerın vaktin ve etraf şartlarının tesiriyle bozulması da kaçınılmaz oluyor. Bu noktada makyaj rutininin en güç kademelerinden biri olan eyeliner, kalıcı formüllerle gözlere en uygun form ve renkte konumlanıyor ve eyeliner çekmek bir çaba olmaktan çıkıyor.

Eyeliner kontür ile bahar alerjisinde akan makyaja meydan okuyun

Bahar alerjisi olanlar bilir ki, mevsim geçişlerinde hapşırmamak, öksürmemek ve daima sulanan gözleri denetim altına almak epeyce zordur. Üstelik uzun uğraşlar sonucunda çekilen eyelinerın bu durumdan etkilenmemesi daha da zor… Kalıcı eyeliner bahar alerjisi sebebiyle yaşanan semptomların makyaj üzerine yarattığı olumsuz tesirleri pasifize ederek, bu sorunu ortadan kaldırır. Doğallığı korunmuş, çarpıcı sonuçlar yaratma prensibini temel alan eyeliner kontür, göz kapağı ve gözaltına uygulanarak hoş ve manalı bakışlar elde etmeyi sağlar. Doğal boyaların kullanıldığı eyeliner kontür süreci, istenilen modele nazaran yaklaşık olarak 1ila 2 saat ortasında değişmektedir.

Eyeliner kontür muteber bir yol midir

Birçok kişi eyeliner kontür sürecinin gözaltı ve üstüne uygulanmasından ötürü kaygılar yaşar. Lakin uzman ve eğitimli şahıslarca ve kaliteli materyallerle yapıldığında eyeliner kontür, cilde hiçbir ziyanı olmayan hayli kolay uygulanabilen bir süreçtir. Birinci evvel kontür makyaj uzmanı, kişinin gözünün biçimine uygun ülkü formu belirler ve özel ön çizim kalemi yardımıyla ön çizim yapar. Bu noktada gözün yapısının yanı sıra kirpikler, ve yüzün öteki elementleri de göz önüne alarak eyeliner formu belirlenmelidir. Öbür evrede eyeliner uygulanacak bölgeye anestezik kremler sürülerek süreç sırasında hissedilecek hassasiyet en düşük düzeyde tutulur. Sonrasında ise kontür makyaj aygıtı cihaz yardımıyla doğal pigmentler göz kapağına, gözaltına yahut yalnızca tek bir bölgeye uygulanır. Sürecin sonrasında rastgele bir kanama yahut morarma oluşmadığından kişi günlük ömrüne çabucak dönebilir.

Şayet sizin de gözleriniz

– Yüzünüze nazaran küçükse,
– Yüzünüze nazaran büyükse,
– Birbirine olması gerekenden daha yakın yahut uzaksa
– Düşük göz kapaklarına sahipseniz rahatlıkla eyeliner kontür yaptırabilirsiniz.

Ayrıyeten daha çekik bir görünüm elde etmek, daha çarpıcı bakışlara sahip olmak, yüzdeki simetriyi sağlamak ve sabah uyandığında bile bakımlı görünmek isteyen bireyler de bu süreci uygulayabilir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi