FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

BABANIZA ÖZEL İKRAM SEÇENEKLERİ BEYMEN CLUB’TA

Casual giysisi tabiatın yalınlığı ile yorumlayan Beymen Club 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, dinamik şekilde, farklı doku ve renklerdeki …

BABANIZA ÖZEL İKRAM SEÇENEKLERİ BEYMEN CLUB’TA

Casual giysisi tabiatın yalınlığı ile yorumlayan Beymen Club 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, dinamik şekilde, farklı doku ve renklerdeki dizaynları ile Babalar Günü için yüzlerce armağan seçeneği sunuyor.

Gömlekten vazgeçmeyen babalar için
Her dönem Beymen Club’ın favori dizaynları ortasında yer alan gömlekler, farklı kumaş ve desen alternatifleriyle bu yıl da Babalar Günü armağan alışverişlerinin gözdesi olacak. Markanın ikonik keten gömleklerinden dönemin trendi desenli gömleklere uzanan sayısız alternatif ortasından seçiminizi yaparak, babanızın usulüne dinamik bir dokunuş katabilirsiniz.


Renkli dizaynları seven babalar için
Beymen Club 2021 İlkbahar Yaz koleksiyonundaki mert neon renkler, tropikal desenler, 2021 yaz döneminin olmazsa olmazı lila, beyaz ve gri tonlardaki dizaynlar ile babanızın kalbini bir defa daha çalabilirsiniz. Koleksiyondaki rengarenk polo pike t-shirtler, monogram grafik baskı ve nakışlarla zenginleşen t-shirtler, patchwork şal desenli gömlekler babanızın kent ve tatil şıklığına istikamet verebilirsiniz.


Casual chic babalar için
Rahatı ve konforu hayatından eksik etmeyen babalar için, Beymen Club’ın casual giysiye orijinal bir kimlik katan dizaynlarına göz atmayı unutmayın. Bej, mavi, toprak tonlarındaki trikolar, marin temasından ilham alan tshirt ve gömlekler, hoodieler ve konforlu şortlarla babanızın gardırobuna çağdaş ve yalın bir usul katabilirsiniz.


Aksesuar tutkunu babalar için
Beymen Club Erkek 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nun aksesuar kümesinde yer alan süet espadrillerden yazlık sneaker’lara, farklı desenlerdeki kravatlardan deri cüzdan ve kartvizitliklere pek çok armağan seçeneği sizleri bekliyor.

Babalar Günü armağanınızı Beymen Club mağazalarından, www.beymenclub.com adresinden yahut Beymen Club uygulamasından seçebilir, Beymen Adrese Teslim Servisi ile Türkiye’nin neresinde olursa olsun en süratli formda babanıza ulaştırabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi