FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Artvin Evde Ek İş

Artvin Evde Ek İş

 

Evde Ek İş Artvin Artvin Evde Ek İş

Çeşitli imkânların gelişmesi ve bununla birlikte haberleşmenin artması ile evde ek iş bulma imkânları da artmıştır. Artık işverenler ve yerel işletmeciler evde parça başı çalışabilecek elemanları internet aracılığıyla aramaya başladılar. Bizde bu yazımızda Artvin ek iş, Kırklareli ek iş , Rize ek iş, Tunceli ek iş Düzce ek iş imkânlarını ve yapılabilecek şeyleri sizler için derledik.

Artvin, Doğu Karadeniz de yer almakta olan illerden birisidir. Türkiye’nin Gürcistan’a açılan kapısı olan Artvin şehri coğrafi yapısı ile bölgedeki illerden keskin çizgilerle ayrılır. Yüzey şekilleri oldukça dağlık ve engebelidir. Kısa mesafelerde iklim geçişi fazla ve keskindir. Artvin topraklarının büyük bir kısmı ormanlarla kaplı olduğu için ağaç oyma işleri sıkça kullanılır. Bu durum hediyelik ve süs eşyalara da yansımış bölgenin bitki örtüsü insanların eşyaları üzerinde oldukça etkili bir konuma gelmiştir.

Evde Oyma Yapımı İşi Nedir?

Artvin’in el emekleri ile yapılan yöresel hediyelik eşyaları oldukça ünlüdür. Bunların satıldığı yerler ise tarihin önemli dönemlerine ev sahipliği yapmış ilin turistik yerlerinin yakınlarındaki çarşılar ve kent merkezindeki dükkânlardır. El yapımı yörenin desenlerini ve çeşitli kültürel özelliklerini barındıran ağaç oyması ya da dal kabuğundan oyma sonucu yapılan el yapımı hediyelik eşyalar, süs eşyaları bulabilirsiniz. Bunlara turistler tarafından yoğun istek vardır. Yerel işletmeler bu isteklere ve siparişlere yetişmekte güçlük çekmektedir. Evde oyma süs eşyası yapımı işi yapım eşyalarını ve çeşitli aletleri kullanarak üretim işini kapsamaktadır. Bu işten parça başı ücret alınmaktadır. El becerisi ve sabır gerektiren bir iştir. Kullanılacak malzemeler işletmeler tarafından temin edilmektedir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi