FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Argan Yağının Faydaları 12

Argan Yağının Faydaları 12

Argan Yağının Faydaları vücut bakımına ve vücut güzelliğine olan faydasını bilseydiniz sürekli kullanırdınız. Cilt, tırnak ve saç bakımı ve güzelliği için argan yağının çok etkili faydaları vardır. Argan yağını aktarlarda rahatça bulabilirsiniz.

Argan yağının içeriğindeki aktif bileşikler cildi en yüksek derecede korur. Bu bitki yağı yaraları iyileştirmek yeteneğine sahiptir. Argan yağı cildi güneş ışınlarından korur ve mikropları öldürür.

Argan yağının içeriğinde steroller var ki, cildin nemliliğini korumaya ve cildin yaşlanmasını önler. İçeriğinde bulunan E vitamini sayesinde cildi nemlendirir, kırışıklıkların sayısını azaltır ve cildi gençleştirir.

Argan yağı ciltte bulunan akne hastalığını, güneş yanıklarından kalan izleri ve bazı deri hastalıklarının tedavisinde de kullanılıyor. Bunun için pamuk argan yağına batırılır, cilde sürülür ve 1 saat sonra ılık su ile yıkanır.

Argan Yağının Vücut Bakımına ve Güzelliğine Faydaları

Argan Yağının Vücut Bakımına ve Güzelliğine Faydaları

Argan yağı saç derisini ve saçları da nemlendirir. O saç diplerini besler ve saçların uzamasına neden olur. Argan yağı ile bir süre saçlara bakım ettiğinde, saçlar daha dolgun ve hacimli olur.

Argan yağı modern dünyada saç bakım araçları arasında ön sıralarda durur. Bu amaçla argan yağı saç derisine sürülür 1 saat sonra saçlar şampuanla yıkanır.

Tırnakları çabuk kırılmaya meyilli

ve zayıf olan kişiler de dertlerinin çaresini argan yağında bulabilirler.

 

Öyle ki, tırnak patolojileri olanlar bir süre tırnaklarına argan yağı sürdükten sonra sorunların ortadan kalktığını görürler.

Argan yağı ile tırnaklara bakım yaptıktan bir süre sonra tırnaklar güçlenir ve güzelleşir. En iyi sonuç için tırnaklara argan yağı sürdükten sonra birkaç saat içinde elleri suya vurmamak gerekir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi