FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

31 Mayıs Pazartesi günlük burç yorumları

Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 31 Mayıs Pazartesi gününün günlük burç yorumları… 31 Mayıs Koç burcu yorumu Bugün, kendinizle …

31 Mayıs Pazartesi günlük burç yorumları

Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 31 Mayıs Pazartesi gününün günlük burç yorumları…

31 Mayıs Koç burcu yorumu

Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı, olayları sebep sonuç ilgisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Ailenizden uzaklaşma isteği içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizi olduğu üzere kabul etmeyi öğrenmeye başladınız. Aktivitelerinizin sonlarını yine belirlemelisiniz. Algılama yeteneğinizin güçlü olduğu bir gün.

31 Mayıs Boğa burcu yorumu

Hareket dolu bir gün. Niyetlerinizde fazla idealist davranacaksınız. Oburlarının hakkınızda düşündüklerini önemsemeyecek ve yapacaklarınız konusunda hiç kimseye taviz vermeyeceksiniz. Macera yaşama hissiniz ağır olmasından ötürü, elektriğinizin tuttuğu bireylerle duygusal başlangıçlar yapabilirsiniz.

31 Mayıs İkizler burcu yorumu

Bırak kesimler zaten yerlerine otursun. Bir sıkıntıyı anlamak için o husus üzerine saatlerce düşünmene gerek olmadığını anla. Genelde, içgüdüsel olarak o şeyi bilirsin aslında. Ve bugün de içgüdülerine güvendiğin sürece, tekrar bileceksin. Adeta bir şeyler anlatmaya çalışan bir iç sesin var ve bunu kesinlikle dikkatle dinlemelisin. Dedikodu ve boş sohbetler ise fakat doğruluğu gölgeleyecektir.

31 Mayıs Yengeç burcu yorumu

Arkadaşlık bağlantılarınızda epeyce titiz bir tavır izliyorsunuz. Birebir frekansı karşı taraftan da beklediğiniz için, hayal kırıklığına uğradığınız vakit ve kendinizi geriye çekiyorsunuz. Çok ağır bir gün geçireceksiniz.

31 Mayıs Aslan burcu yorumu

Yatırımcı taraflarınız atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni düzenlemelere gereksinme duyacaksınız. Fikirleriniz daima değişiyor. Bu değişimler, harika olma isteğinizden kaynaklanıyor. Bugün, hislerinizin kısıtlanmasına müsaade vermemelisiniz.

31 Mayıs Başak burcu yorumu

Güçlü olmak ismine başlattığınız her türlü çalışmaya yürekten inanıyorsunuz. İdeallerinizde ısrarcı davranmanız sizi istediğiniz noktalara getirecek. Bugün, yapacağınız görüşmelerde karşı tarafın fikirleri size olumlu gelmeyebilir.

31 Mayıs Terazi burcu yorumu

Maddi mevzuların gündem kazanması sonlarınızı zorluyor. Ayın pozisyonu, mali mevzulara daha fazla yük vermenizi sağlıyor. Bugün, partnerinizin üzerinizdeki gücünü ihmal etmemelisiniz. Ferdî savaşlardan uzak kalmalısınız.

31 Mayıs Akrep burcu yorumu

Ferdî özgürlüğünüzü müdafaa ismine tepkisel davranmayı bırakmalı ve ortak paylaşımlarınızda karlı çıkacak çalışmalara yönelmelisiniz. Bugün, partnerinizle ortak aktiviteler içinde yeni bir toplumsal çalışma başlatabilirsiniz.

31 Mayıs Yay burcu yorumu

Acil düşünmeniz gereken hususlar varken, olayların kökünde aksayan tarafların, araştırmasına giriyorsunuz. Amaçlarınızı saptırmak istemediğiniz kesin. Bugün Ay’ın pozisyonu, isteklerinize ısrarcı bir tavırla yaklaşacağınızı gösteriyor. Planlarınızı süratli bir biçimde gözden geçirin ve size sunulacak fırsatları olumlu bir biçimde değerlendirin.

31 Mayıs Oğlak burcu yorumu

Bugün, eski arkadaşlarınızdan değişik teklifler alabilir ve gününüzü ortak bir aktivite ile paylaşabilirsiniz. Siz, tenkit edilmekten hoşlanmadığınız için de, tartışma yaratmak istemeyeceksiniz. Meraklı bakışlara gaye olacaksınız.

31 Mayıs Kova burcu yorumu

Ferdî gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz ve iş birliklerin değer kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir halde mahzurlara takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için hislerinizin özgür kalmasından yanasınız. Maddi bahislerde aradığınız inanç ortamını sağlayabileceksiniz.

31 Mayıs Balık burcu yorumu

Daha evvel hiç denemediğiniz yeni bir alanda bir yeteneğiniz ortaya çıkabilir. Bu alan çağdaş teknoloji, yazı çizim yahut her ikisi ile ilgili olabilir! Diğerleriyle irtibatınız sıcak, samimi, açık ve dürüst olacak böylelikle her türlü münasebetlerden çok keyif alacaksınız. Sohbetlerden en az birini hoş sanatlara yahut manevî hususlara yönelecek.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi