FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

2021 yaz dekorasyonu öneri

Pandeminin gölgesinde geçen 2021 yılında yaz dekorasyon teklifleri belirli olmaya başladı. Daha ferah ve doğal bir ortam oluşturmanın amaçlandığı …

Pandeminin gölgesinde geçen 2021 yılında yaz dekorasyon teklifleri belirli olmaya başladı. Daha ferah ve doğal bir ortam oluşturmanın amaçlandığı 2021 dekorasyon trendi ve renklerine haberimizde yer verdik. İşte 2021 yaz dekorasyonuyla ilgili bilinmesi gereken tüm ayrıntılar.

Mayıs ayından itibaren yaz trendleri muhakkak olmaya başlar. Bu yıl da karantinada geçen meskenlerde 2021 yaz dekorasyonun tesirleri yavaş yavaş görülmeye başlıyor. Yaz aylarında konutlar için ferah bir dekorasyon tercih edilir. Geçtiğimiz dönem Belçika Dekorasyon Tarzı ön plandaydı bu sene ise minimal ve fonksiyonel yaklaşımlar ön plandadır. Fonksiyonel mobilyalar, birden fazla maksatla kullanılabilmektedir. Örneğin bir koltuk birebir vakitte baza ya da yatak hedefli da kullanılır. Bu nedenle kullanıldıkları odalarda fazla eşya kullanılmasına gerek olmaz. Bu sayede ferah bir dekorasyon ortamı da oluşmuş olur. Ferah bir mesken ortamı için yapılabilecek adımlar şöyledir:

İşinize yaramayan, dönemlik bir kullanım maksadı olmayan eşyaları kaldırın.

 

Açık renkler kullanın ve gün ışığını meskene yansıtacak biçimde mobilyalarınızı yerleştirin.

Evlerinizde uygulayacağınız 2021 yaz dekorasyon trendleri şu biçimde:

2021 YAZ DEKORASYON ÖNERİLERİ

MİNİMALİST DEKORASYON

– Bu dönem için ferahlık ön planda ve bunun için minimalist dekorasyon trend oluyor. Minimalist dekorasyonda az eşya kullanımı tercih ediliyor.

– Bu dekorasyonda fonksiyonel olmayan, dönemlik olmayan eserler hiçbir formda yer almıyor. 

– Ortamı daha geniş gösteren mobilyalar ve renklerin kullanımı tercih edilir.

                                           İŞLEVSEL MOBİLYALAR

– 2021 yaz dekorasyonunda işlevsel, fonksiyonel eşyalar kullanılıyor. Örneğin birtakım koltuklar yatak ve baza olabildikleri üzere, raf kısmı da çıkabiliyor, koltuk kenarından şarj edebilme talihi da bulunuyor.

– Ya da duvar içerisine monteli dolap ve raflar yerleştirilebilir. Televizyonlar duvar içerisine yerleştirilip ünite kullanımından da kurtulabilirsiniz.

SAKİNLEŞTİRİCİ VE DOĞAL RENKLER

2021 yaz dekorasyon tekliflerinde açık, doğal ve ferah renkler kullanın.

Bu renklerin başında pembe, beyaz ve kahvedir. Öteki renkler ise şu biçimde:

– Mavi, yeşil, mor, kırmızı, sarı ve turuncudur.

Bahar ve yaz renkleri olarak kabul edilen bu tonlar, gün ışığının konut içerisine yeterli bir formda yansımasını sağlar.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi