FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

2018 Konyada Ek İş İlanları

2018 Konyada Ek İş İlanları

EVDE EK İŞ KONYA

Evde ek iş yapmak ev rahatlığında çalışarak ek gelir elde etmenizi ve boş vakitlerinizi kazanç sağlayacak bir şekilde değerlendirmenizi sağlar. Özellikle öğrenciler, ev hanımları ve asıl işinden istediği geliri elde edemeyen insanlar çoğunlukla bu yola başvurmaktadır. Gün geçtikçe de evde ek iş olanakları artmaktadır.

Konya,İç Anadolu Bölgesi’nde bulunan oldukça gelişmiş bir şehirdir. Bir tarım şehri olmasının yanında bir sanayi şehridir. Özellikle sanayi alanında üretim yelpazesi oldukça geniştir. Dış ülkelere ihracat da yapmaktadır. Sanayi ve tarım alanında Türkiye’deki büyük payı ve ülkenin ortasında konumlanması dolayısıyla ticarette de önemli bir yer tutar.

Konya’da değişik evde ek iş imkanları da bulunmaktadır. Evde davetiye katlama işi, sabun paketleme işi, ceviz kırma işi, oyuncak montajı işi, gelin buketi işi, yemek işi, lavanta keseleme işi bunlardan yalnızca birkaçıdır.

Evde Lavanta Keseleme İşi Nedir?

Evde lavanta paketleme işi bir miktar lavantanın hassas bir terazide ölçülmesi suretiyle alınarak küçük keselere konulup keselerin ağzının bağlanması işlemidir. Bu işi yapmak isteyenlere firmalar tarafından poşetlenmiş bir şekilde lavantalar ve küçük keseler getirilmektedir. Bu ışten kazanacağınız para yaptığınız iş miktarına göre değişmektedir. Fakat bir rakam verecek olursak aylık ortalama 2000 tl kazanma imkanınız bulunmaktadır.

Siz de bu işi yapmak istiyorsanız araştıracağınız bir firma ile anlaşabilir veya mail adresinizi yorum olarak sitemize bırakarak firmaların size daha kolay ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi